Képek

Ha van textúra fotód a Flirt-ről küld el az alábbi email címre a neveddel együtt. Minél több van belőle annál több FLIRT lesz.
Ha van bármilyen részletes képed a FLIRT-től kivűl, vagy belül küld el a depicity kukac gmail.com címre. Minél több képem van róla annál pontosabb lehet a modell.

Stadler Flirt

Stadler Flirt MSTS alá.

Háromszögek száma

25226

Friss topikok

  • Gothpaladinus: Helló! Szerintem vedd fel a kapcsolatot Vasutasadammal, ő nemrég OpenBve-hez készítette el a FLIR... (2010.01.20. 17:28) Stadler FLIRT

Linkblog

Archívum

Stadler FLIRT

2009.09.27. 15:21 | DepiCity | 1 komment

Üdv.

Ezentúl ezen a blogon követhető nyomon a FLIRT készülése. Ha van valami új információ aznap megírom ide. A project még eléggé az elején van, az első kocsi készül.

· 2 trackback

Címkék: s project 3d flirt stadler simulator max train render msts

A bejegyzés trackback címe:

https://flirt.blog.hu/api/trackback/id/tr561410789

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gothpaladinus · http://gothpaladinus.blogspot.com 2010.01.20. 17:28:49

Helló!

Szerintem vedd fel a kapcsolatot Vasutasadammal, ő nemrég OpenBve-hez készítette el a FLIRT modelljét, biztos tudna neked jó textúrafotókat küldeni!

Sok sikert a motorvonathoz!
süti beállítások módosítása